„Gee Brain, what do you want to do tonight?”
„The same thing we do every night, Pinky — try to take over the world.”

În timp ce unii îl intreabă pe Google depre păpuşi Barbie sau despre motivele pentru care tomatele nu ajung în rai, alţii au preocupări mai serioase, de tip Pinky and the Brain.
Nu stiu ce îi poate îndemna pe aceştia din urmă să îşi dorească dominaţia mondială, cert este că sunt dispuşi să parcurgă între 7 şi 10 paşi pentru a-şi atinge ţelul.
Prima dată când aţi ajuns aici căutând “cele 7 secrete ale dominaţiei mondiale”, m-am amuzat. Dar văzând că insistaţi şi că după doar câteva zile cele 7 secrete au devenit 10, mi-am zis să vă lămuresc înainte ca cifra să crească mai mult.
Deci iată câteva sugestii care v-ar putea fi de folos în încercarea voastră de a deveni stăpânii lumii (le scriu la singular, presupunând că nu vreţi să dominaţi în grup):

1. Ia-ţi niste bocanci sănătoşi, impermeabili, cu talpa groasă si cu aderenţă bună, pentru că va trebui să calci în picioare tot ce-ţi stă în cale. De preferabil de firmă…mă gândesc că din moment ce ai astfel de ambiţii, ai o părere bună despre tine şi te respecţi. Şi neapărat să fie pe negru, să nu-ţi pară rău că-i murdăreşti.
2. Fă o vizită la dentist, să fii sigur că nu ai probleme atunci când va trebui să muşti din adversari.
3. Cumpără-ţi 20-30 de pachete de şerveţele umede, ca să te poţi spăla pe mâini de treburile murdare pe care vei fi silit să le faci (nu vei avea timp de chestii neimportante, cum ar fi apa şi săpunul).
4. Ia creionul în gură si fă nişte exerciţii de dicţie, să nu te trezeşti că ajungi sus, dar nimeni nu-ţi înţelege exact ordinele.
5. Ia-ţi un fixativ Drei Weter Taft, ca odată ajuns pe culmile gloriei, să-ţi reziste coafura.
6. Achiziţionează-ţi un bici, astfel încât sa ţii lumea cu botul pe labe la picioarele tale, după ce ai cucerit-o.
7. Găseşte si alţi deştepţi care au aceleaşi idei ca tine, dar cărora le lipseşte ambiţia, pentru că ai nevoie de susţinători.
8. Fă-ţi dinainte discursul, ca să fii sigur că nu ajungi să-i mulţumeşti lui Doamne Doamne pentru reuşita ta.
9. Pregăteşte-te de operaţie: vor trebui să-ţi monteze tije metalice ca să-ţi îndrepte coloana.
10. Bagă lecitină până la refuz, să nu uiţi primele 9 secrete.

Sper că acum găsiţi ce căutaţi şi că nu uitaţi să mă mentionaţi şi pe mine când ajungeţi stăpâni absoluţi. Fie ca cel mai bun să câştige! 😉

Reclame