Din categoria “intră cine e poftit, iese întreg cine poate”, am găsit aici nişte chestii despre zodia mea care, deşi sunt amuzante, mă cam îngrijorează:

Simbol: Gemenii. Probleme la pătrat. Vorbe cu dublu înţeles. Viaţă dublă. Înşelători. Dublează-ţi plăcerea şi chinul.

Element: Aer. Aerul Gemenilor este ca briza nesuferită de la malul mării care ridică nisipul de pe plajă. Te face să îţi strângi ochii şi să nu poţi să vezi bine ce se întâmplă în jur.

Calitate: Mutabil. Echivalentul uman al unei uşi batante. Să jonglezi cu cinci sau şase amanţi, un soţ si două relaţii de lungă durată cere mult talent.

Guvernator: Mercur, zeul înşelătoriei şi al şmecheriilor. Cea mai rapidă gură şi cea mai redusă atenţie din univers.

Activitate preferata: Să ajungă la concluzia greşită.

Carte preferata: Cum să faci pe oricine să fie de acord cu orice zici sau Cum să îi faci pe ceilalalţi nu doar să facă ce vrei tu, ci să îşi şi dorească din toată inima să facă asta.

Prima întâlnire ideală: Trei prieteni foarte buni care o adoră şi se felicită reciproc toată noaptea pentru norocul lor incredibil.

Frază tipică: Pentru că vreau.

Frază de agăţat: Ai citit vreo carte bună în ultima vreme?

Să fii cu o femeie Gemeni este ca şi cum ai fi invitat permanent la petrecerea Pălărierului Nebun

Personalităţile ei multiple nu se anihilează, ci colaborează pentru a te înnebuni mai tare.

Îi lipseşte gena obiectivităţii, ca atare o să refuze orice altă opinie care nu e a ei ca fiind validă.

Dacă te apuci să te cerţi cu ea, o să ai de-a face cu un interogatoriu care l-ar face să cedeze pe un spion bine antrenat. În eventualitatea că o sa câştigi disputa, o sa îţi replice “asta incercam şi eu să îţi zic”.

Ia foc dacă te faci că ştii ceva ce ea nu ştie.

Are nenumărate hobbiuri, o mie de cariere posibile şi un grup de prieteni care seamănă cu o mini adunare a ONU.

Chestii intelectuale pentru ea: “Cine ştie câştigă” şi să îşi amuze prietenii umilindu-te în public.

Adevarata şi singura ei pasiune este să fie distrată de cineva.

Nu e persoana potrivită dacă vrei să vă vedeţi în fiecare seară, să povestiţi sau să vă uitaţi la TV împreună.

Partea bună a situaţiei e că măcar nu o să te plictiseşti, deşi o să-ţi vină sa îţi iei câmpii.

Spirit şi inimă generoasă, mereu înconjurată de prieteni. Caută un tip original şi ocupat care să nu vrea să o lege de mâini şi de picioare. E visul oricărui bărbat! Pe lângă faptul că prezenţa ei înseamnă un harem asigurat acasă, îţi dă voie să mai dai iama şi prin rândurile altor femei. Bineînţeles, şi ea va face la fel. Cu alţi bărbaţi sau…. femei! Nu îi cere socoteală, e ca un fluture!

Are multe interese, care depind în principal de starea în care se află şi de oricine/orice a târât acasă pentru a examina, testa sau a se indrăgosti.

Unde o găseşti: Oriunde poate avea o conversaţie care să nu implice vreun ataşament emoţional

Cum o intrigi: Nu îi cere să fie constantă, fidelă, atentă la nevoile tale sau să îţi ţină companie. Nu o întreba unde se duce sau când se întoarce. Şi nu o întreba niciodată ceva mai profund emoţional decât “ce faci?” sau “de unde ţi-ai luat pantofii?”

Prima întâlnire: Simte-te bine. Chiar o să fie atentă la persoana ta, pentru că încă nu s-a plictisit de tine. Pentru a menţine respectivul interes viu, încearcă să nu porţi ceva mai interesant decât eşti tu.

Dacă îţi da papucii: Nu înseamnă că nu te mai place, pur şi simplu a uitat cine eşti. Dacă chiar o vrei înapoi (întreabă-te bine înainte), plănuieşte o întâlnire “din greşeală”. O să fie foarte interesată, mai ales că îi pari atât de cunoscut, sigur te ştie de undeva, dar nu îşi mai aduce aminte de tine. Ceea ce înseamnă că o să o luaţi de la capăt.

Dacă o flituieşti tu: O să descopere dintr-o dată că eşti bărbatul vieţii ei, faţă de care are sentimente profunde. Pe care le-ai rănit. Îngrozitor. Irevocabil. Inima ei zace în bucăţele pe pământ. Sufletul ei e deja în iad. Viaţa ei e lipsită de sens. Cum ai putut sa îi faci asta, tu, chiar tu…da…tu…tu…cum ziceai că te cheamă??

Ştiu că au mai scris şi alţii şi altele despre asta, dar mi s-a parut atât de amuzant încât nu m-am putut abţine 😀

Reclame